Carnevalia: Paras miespuku Halloweeniin!

Carnevalia: Paras miespuku Halloweeniin!

Halloween on kiistatta odotetuin tapahtuma maailmassa. Sitä pidetään yönä, jolloin mitä tahansa voi tapahtua. Olipa se aavemainen, maaginen tai epätavallinen, Halloween on varmasti tilaisuus, joka on täynnä yllätyksiä ja mahdollisuuksia. 

Historiallisesti kelttiläiset pitivät Halloweenia sadonkorjuun lopussa ja talven alussa. Tällä välikaudella elävän maailman ja muiden maailmojen raja hämärtyy ja muuttuu olemattomaksi. Sanotaan, että alamaailman henki tänä aikana vaeltaa vapaasti rajan yli ja sekoittuu eläviin. 

Tämä outo usko on johtanut siihen, mitä meillä on nyt, tapahtumaan, jossa voit pukeutua ja pitää hauskaa. On täydellinen aika näyttää mielikuvitustasi maailmalle ja olla kuka vain haluat olla kukaan tuomitsematta sinua tai antamatta sinulle haisevia silmiä. Se on yö, jolloin kaikki, supersankarit, roistot, demonit ja enkelit sekoittuvat ja joutuvat vaikeuksiin yhdessä. 

Salli tämän kauden puhdistaa itsesi jokapäiväisen olemassaolosi banaaleista ja hemmotella itseäsi Halloweenin kunniassa. Muunna itsesi mihin tahansa valitsemaasi olentoon, tai vielä parempaa, luo oma hahmosi ja anna maailmalle maistelua rajoittamattomasta mielikuvituksesta. 

Hyödynnä kausi pukeutumalla mielikuvituksellesi, pelottavimmalle ja järkyttävimmälle vaatteellesi. Vieraile Carnevaliassa käsintehdyt puvut, jotka kutittaa mielikuvitusta ja muuttavat unelmat todellisuudeksi. Avaamme ovet pilkkaamiselle ja nimettömyydelle upeiden pukujen muodossa. 

Pelottavat miesten puvut ovat kauden normi, mutta Halloween ei ole vain huutoja ja spookeja. Hauskat ja ikoniset puvut voivat helposti voittaa myös joukon. Supersankareiden klassiset lihaksia kantavat asut ovat myös valtava piirre. 

Halusitpa sitten mennä seksikkääksi, pelottavaksi, hauskaksi tai tuntemaan fandom-pukusi, Carnevalialla on jokaiselle jotakin. Jos etsit viime hetken, mutta leukaa pudottavan puvun, nämä erittäin luovat puvut ovat meille käsittelemät!

Top 20 pukuideota miehille tänä Halloweenina!

 1. Jedit Star Warsista

Jos sinusta tuntuu, että voima on erityisen voimakas sinussa tänä Halloweenina, niin jedipuku on täydellinen sinulle! Heitä pitkä musta tai ruskea huppu ja heiluta valosapelisi ympäri. 

Tämä yksinkertainen puku saa sinut näyttämään siltä, ​​kuin olisit tullut kaukaiselta galaksilta. Olitpa hyvällä puolella tai pimeällä puolella, voit tehdä vaikutuksen jokaiselle huoneessa olevalla tällä klassisella Getupilla.

 1. Batman

Valmistaudu uhkaamaan hirvittävästi pimeässä ajattoman sankarin Batmanin kanssa. Kuka ei halua olla rikas, rikollisuutta torjuva valppaana tänä Halloweenina, eikö? Batmanin moraalisesti harmaa näkökulma tekee hänestä välittömän yleisön suosikin. Löydä pimeä puolesi muuttaessasi itsesi pimeäksi ritariksi!

 1. Jon Snow valtaistuinpelissä

Kaikki tietävät ilmiömäisen sarjan, joka aiheutti maailmanlaajuisen villityksen vuonna 2018. Hallitse Halloween-kautta vain sotkuisilla, märillä hiuksilla ja mustalla turkisinapilla joustavana Jon Snowna. Kaverit fanit kertovat sinulle ”Et tiedä mitään!” koko illan, mutta ainakin näytät hyvältä kaiken läpi. 

 1. Gru halveksittavasta minusta!

Steve Carell on todella siunaus komediamaailmassa. Kaikista hahmoistaan ​​yksi hauskimmista on Gru. Muuta itsesi ei niin supervillainiksi pehmeällä sydämellä tänä Halloweenina. Musta takki, mustat farkut sekä harmaa ja musta huivi ovat kaikki mitä tarvitaan varastamaan esitys ja hallitsemaan maailmaa. Voit tehdä siitä suloisen ryhmäpuvun vakuuttamalla ystäväsi pukeutumaan kätyriisi. 

 1. Luuranko

Onko Halloween ilman, että kukaan pukeutuu luurankoon? Tämä ilme on klassinen syystä. Siinä on kaikki täydellisen pelottavan puvun elementit, joita voit piristää vain muutamalla muunnoksella täällä ja siellä. Valkoisen ja mustan vartalovärin avulla olet valmis kääntämään päätä ja aiheuttamaan muutaman huudon. 

 1. Bob Ross

Halloween ei ole kyse pelottavasta. Valmistaudu asettamaan joitain onnellisia pieniä puita tänne, joitain onnellisia pieniä vuoria sinne ja iloinen pieni puku itsellesi. Pue ikoniseksi taidemaalariksi Bob Rossiksi vain pari farkkuja ja valkoinen poolopaita. Vai niin! Ja älä unohda funky-kampausta täydentämään ulkoasua. 

 1. Dracula-vampyyri-

vampyyri-puvut ovat kaikkien suosikki aina, kun asun valitseminen on liian vaikeaa. Se ei kuitenkaan tarkoita, että se ei ole hyvä puku, joka saa kaikkien silmät häntä. Se on yksi monipuolisimmista pukuista. Saatat olla pukeutunut veriimeksi illaksi, mutta se ei tarkoita, että puvun on ”imettävä”. Voit mennä seksikkääseen, hauskaan tai klassiseen. Kaikki menee, kun olet vampyyri! 

 1. Sherlock Holmes

Tänä Halloween-kaudella valmistaudu jäljittelemään maailman parasta etsivää tai Baker Streetin omaa, hyvin toimivaa sosiopaattia! Sherlock Holmes on vaivattomasti kaunopuheinen puku, jota ei tarvitse selittää. 

Se on yksinkertainen puku, jonka voit kopioida hetkessä. Kaikki on yksinkertaisesti yksinkertaista rakas Watson! Deerstalker-hatusta, klassisesta putkesta ja vastaavasta suurennuslasista tämä asu on itsessään mysteeri. 

 1. Dwight toimistossa

Näytä rakkautesi turhaan paperityöhön ja TPS-raportteihin toimiston vastuullisimman ja helposti ärsyttävän työntekijän kanssa. Kävele työtilassasi katsomalla kaikkia epäilyttävästi samalla, kun kutsut ”Michaelia” jokaiseen mahdollisuuteen. Plus-pisteitä, jos saat kumppanin toimimaan Jiminä, joka yhtäkkiä tuijottaa minnekään. Parempi, hanki myös oma Michael!

 1.  Aladdin

Pue katurotta, jolla on tarpeeksi miekkaa prinsessan laukkuun. Tämä puku on helposti tunnistettavissa, ja siinä on kaikki paksut housut ja avoin liivi. Se ei ehkä ole prinssin loistava, hohtava, upea puku, mutta se on aivan uusi hauskanpito, joka pukeutuu elokuvansa ainoaksi miespuoliseksi Disney-hahmoksi. 

 1.  Grim Reaper

Grim Reaper on toinen täällä oleskelu Halloween. Hauskinta tässä puvussa on, että se on teatterielementti. Ota esiin joitain huutoja kammottavasti varjelemalla varjossa ja hyppäämällä pelästämään ystäviäsi. 

 1.  Indiana Jones Ota

omaksesi klassinen elokuvanystäväsi. On aika pukeutua badass-arkeologiksi Indiana Jonesiksi. Ole maailmanmatkaileva seikkailija, jolla on taito välttää ongelmia ja löytää aarteita tuntemattomista. Tarvitset vain hatun, ruoskan, valkoiset napit ja klassisen nahkatakin. 

 1.  Jokeri

Joker on roisto, jota ei voi näyttää vihaavan, ei auta, että kaikki häntä näyttävät näyttelijät työntävät rajaa entisestään. Tästä klassisesta Batman-roistosta on tullut anarkian ja kapinan kasvot. 

Anna kaikkien kuulla vastenmielinen nauru. Pue uhkaava ja yhtä kauhistuttava kasvomaali, puku ja erehtymätön vihreä peruukki, joka huutaa ongelmia. 

 1.  Pennywise IT: stä

Ole kaikkien painajaisten hahmo tämän Halloween-kauden aikana. Pari valkoista haalaria menee pitkälle, mutta se, miten teet kasvomaalin ja peruukin, vetävät tämän ilmeen yhteen. Päätä kaikki punaisella ilmapallolla ja olet hyvä mennä. 

 1.  Miehet mustassa 

Jos aiot juhlia Halloweenia parhaisilla silmuillasi, ei ole parempaa tapaa mennä kuin Mustat mustat. Rullaa tyylikkäästi mihin tahansa Halloween-juhliin sopivien mustien pukujen ja aurinkolasien kanssa. Olemme varmoja, että on hetki, jota ”muistin pyyhekumi” ei voi poistaa. 

 1.  Freddy KruegerPainajainen Elm Streetillä 

elokuvastaTee kaikki huutamaan seuraavassa Halloween-kokoontumisessasi pukeutumalla Painajaisen johtajaksi Elm Street -kadulle. Yksi kaksi, Freddy tulee sinulle. Kolme-neljä, sinun on parasta ostaa hänen naamionsa kaupastamme! 

 1.  Pirate 

Pirate -asut ovat kaikkien aikojen suosikkeja Halloweenissa. Ohjaa kavereitasi ja purjehdi juhlien läpi mahtavalla merirosvohahmolla. Älä poista outoja hattuja, valkoista puseroa, korkeavyötäröisiä housuja ja silmälappuja. 

 1.  Rutto lääkäri

Niille, jotka suosivat aavemman steampunk-ilmeen, tämä puku on täydellinen sinulle. Lääketieteellistä tutkintoa ei vaadita näyttämään muodikkaasti pelottavalta tänä Halloweenina. Pue päähineet, takit ja tietysti naamarit!

 1.  Spiderman 

Ole kaikkien ystävällinen naapurusto Spiderman tänä kauheana kautena. Hienon puvun mukana tulee suuri vastuu. Pukeudu muotoon sopivaan siniseen ja punaiseen bodyun ja yllättää kaikki näillä mahtavilla ilmeillä. 

 1.  Tyler Durden Fight Clubissa Taisteluseurojen

ensimmäinen sääntö on unohtaa Halloweenin ikonoklastinen hahmo, Tyler Durden. Nahkatakki, hiusgeeli, harmaa paita ja väärennettyjä mustelmia täällä ja siellä on kaikki mitä tarvitset pakata lyönti mihin tahansa Halloween-juhlaan. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *